Powered By Blogger

vineri, 26 august 2011

Gugu*

Sunt atâtea lucruri imorale pe care le ador.Iubesc să mă enervez şi să înjur deşi ştiu că nu este tocmai ortodox(nici în Iisus şi divinizare nu cred).Îmi place că pot fuma cu ai mei și că ei îmi cumpără țigări deși altora li se pare greșit(este chiar foarte normal,pentru că dacă aș vrea să fumez aș face-o și fără să știe ei-dar ăsta ar fi alt lucru imoral-so,point for me).
Nu cred că oamenii se pot schimba, ci doar că încearcă să-și ascundă defectele care oricum mai devreme sau mai târziu tot ies la iveală.
Sunt încăpățânată,egoistă,nesigură,agitată,emotivă-fără sens uneori,scorpie-asta doar dacă mă provoci,ceea ce nu este foarte greu,nu arăt niciodată ce simt-deși uneori te-aș băga pe unde ai ieșit. De ce aș ascunde asta? Nu îmi este greu să spun cum sunt,dar de ce aș face-o? Cei care contează o știu-și încă foarte bine- și nu se tem să mă pună la punct atunci când o iau razna, și crede-mă că de foarte multe ori eu sunt la granița dintre calm și isterie.
Nu încerca să mă provoci pentru că nu știi ce va ieși- riști să te alegi doar cu un zâmbet super drăguț și un deget ieșit de nicăieri din buzunar sau riști o adevărată catastrofă cu urlete și tot tacâmul. Nu sunt deloc statornică. Nu. Sunt atât de imprevizibilă încât și pe mine mă uimesc.
Îmi place că uneori sunt capabilă să fac lucruri foarte grele de una singură. Iubesc să gătesc- și crede-mă, sunt foarte bună la asta.Așa mă calmez deși în urma mea rămâne un morman de vase.
Nu încerca să înțelegi de ce dracu scriu aici astea pentru că nu o să-ți dai seama- sinceră să fiu nici eu nu știu,dar asta simt nevoia să fac.Mă rog...
Mi-e dor de zilele de la școală,când plecam cu Gugu, mâncam covrigi cu ciocolată de la Petru și râdeam de oricine trecea pe stradă (asta până să vedem că de fapt era și profa de engleză-nu a noastră, dar nu dăm nume) pe acolo. Să mergem în parcul din livadă, să fim cerute în căsătorie de moși libidinoși și noi să mâncăm shaorma. Mi-e dor de ultima bancă de la geam.
Mi-e dor să râdem de idioatele care se cred deștepte(gugușor,cunoști specia), mi-e dor să stăm la telefon ore în șir râzând sau plângând-după caz sau după starea de ebrietate. Mi-e dor de școală și de diminețile în care tanti de la magazin știe că vreau două 3in1 strong cu foarte mult zahăr- asta pentru ca la ora 8 fără 5 nici măcar pe unde merg nu văd.Mi-e dor să mă sune gugu să merg la xerox măcar cu 5 minute înainte și eu să dorm ca o scroafă(așa mă laudă ea pentru că mă iubește). Mi-e dor să ne prindă ploaia cu covridogul și țigara în bot și să ne certăm cu baba căreia i-am dat 1 leu și ea în continuare ne cere, insistă chiar.
Mi-e dor să-l facem de tot râsul pe dragul nostru steroid ciufulit în ora de bio-profa să se ia de noi, dar să râdă și ea de fapt ori să se ia și ea de el). Mi-e dor de tot ce am și tot ce știu că nu mi se va lua.
De ce? Pentru că tu,gugușor,mă iubești, no matter what. De ce mă iubește gugu pe mine?
Because...




3 comentarii:

  1. uaaaaaaaaaai tu gugu meu si cate alte amintiri mai sunt.
    Normal ca te iubesc no matter what.
    E asa frumos tot ce ai scris si mi-e asa dor de tine, aba astept sa ne vedem >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. SI mie mi-e dor de tine,gugule,dar lasa ca mai e putin si ne vedem.De dracu tampenie mai facem iar?:-"

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine si ce spui u doar ca unele fraze pe care le-ai expus mi se par cam exagerate dar in fond sunt ideile si gandurile tale...In rest ai niste postari dragute:D

    RăspundețiȘtergere