Powered By Blogger

marți, 28 septembrie 2010

Din nou...

La un moment dat, trebuie să iei o hotărâre. Liniile imaginare nu ţin oamenii la distanţă, dimpotrivă, te îngrădesc pe tine. Vieţile noastre sunt complicate, aşa suntem clădiţi. Ceea ce vreau să spun este că îţi poţi irosi viaţa, construind un zid între tine şi ceilalţi, sau îţi poţi trăi viaţa alături de ceilalţi."
Ne stabilim bariere pe care le cucerim,ca mai apoi sa le depasim uitand de ele,dar de fiecare data credem ca putem controla totul,ca putem sterge trecutul,amintirile,visele,iubirea doar prind simpla misare a mainii.Niciodata nu putem iubi sincer si fara sa asteptam ceva in schimb,pentru ca intotdeauna intervin interesele personale pe care le folosim pentru a ne satisface ego-urile.
Orgoliul,bineinteles,isi are locul sau bine-stabilit de la inceput.Toti credem ca sentimentele depind de propriile noastre decizii,ca putem alege pe cine sa iubim sau sa uram,pe cine sa invidiem sau sa admiram.Facem lucruri la ambitie,pe care mai apoi le regretam,incercam sa le reparam,dar nu facem altceva decat sa le stricam si mai rau.
Ajungi intotdeauna sa iubesti persoana care iti este oarecum interzisa sau care stii ca niciodata nu te va aprecia pe cat meriti si nu va face nimic doar pentru a te simti tu bine.Nu va face nimic pentru tine fara sa astepte ceva in schimb.Nu va recunoaste niciodata ca te iubeste,decat in momentul in care realizeaza ca te poate pierde,pentru ca ai obosit sa mai joci prost acelasi rol si,mai ales,ai obosit sa joci si rolul lui.
Mi-as dori sa pot aranja totul dupa bunul meu plac,sa pot controla totul,dar cred ca as ajunge sa ma plictisesc.Si mie imi e greu sa recunosc ca reprezinti ceva in viata mea,mai mult decat imi doream eu sa fii,dar stiu ca nu pot schimba asta si stiu ca trebuie sa accept si sa continui sa merg alaturi de tine,asta daca si tu iti doresti,bineinteles.


"Timpul trece atât de repede şi nu aşteaptă pe nimeni. Timpul vindecă toate rănile. Toţi ne dorim mai mult timp pentru a ne înfrunta temerile, pentru a ne maturiza, pentru a lăsa totul în urmă."


"Sentimentul de vinovăţie nu apare de unul singur, ci împreună cu prietenii lui, neîncrederea şi nesiguranţa."

Un comentariu:

  1. like'like'like'

    lav gugu:x
    we can be extrordinary together rather then ordinary apart.

    RăspundețiȘtergere